spraytan

Spraytan

Spraytaning är en behandling som ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt. Alla blir bruna, oavsett utgångsläge. Så spraytaning är optimalt även för dig som aldrig får färg i solen! 20 minuters behandling ger samma resultat som flera timmar av vanligt solande eller solarie, fast utan skador, biverkningar, farliga kemikalier eller UV-strålning.
 Vår Spraytan görs manuellt av utbildad personal. Vi har valt att inte arbeta med en automatisk kabin p.g.a. att det blir ett jämnare och finare resultat när sprayningen görs manuellt.
 

Våra produkter
Vi använder oss av det ekologiska märket Misteco. Det verksamma ämnet i spraytanvätskan är dihydroxyacetone (DHA.) Ett bindemedel av socker som reagerar ihop med keratinet (Proteinerna) i det översta hudlagret och ger en mörknande effekt när det oxiderar. DHA är välbeprövat och har använts sedan 1973 och ca 30 år i skönhetsbranschen! DHA skadar inte huden dels för att det är helt naturligt och inte innehåller några skadliga ämnen som alkohol etc. Eftersom vätskan endast påverkar de yttre hudcellerna som kroppen självmant byter ut successivt, så mattas "solbrännan" av precis som en vanlig solbränna. 
Vi har olika nivåer som du kan välja på beroende på hur mörk du vill bli, men vi konsulterar vilken som kommer passa din hudton bäst. Färgen håller i ca 4-7 dagar beroende på hur man sköter om sin hud.

Priser
Helkropp 350 kr
Halvkropp 250 kr.
Par/vänner som sprayas samtidigt betalar helkropp för båda för 600 kr.

Att Tänka på Före:
Duscha, torrborsta eller peela/skrubba gärna huden, ju fler nya hudceller desto längre håller färgen.
Använd ABSOLUT INTE lotion, kräm, parfym eller deodorant innan behandling!
Kom i mörka, löst sittande kläder. Vätskan kan färga av sig fram till första duschen.
Man väljer själv vad man vill ha på sig under behandlingen. Vissa vill ha bikini och vissa vill stå i bara trosor, så det avgör man själv. (Vi har bara kvinnor som utför spraytanbehandlingen!) 
Undvik att använda linser och smycken.
Raka/vaxa dig innan behandlingen. Vaxa dock som närmast 24 tim innan.
Färgning eller blekning av håret ska ske före behandling eller tidigast 8 timmar efter. 

Att vårda din tan:
Vänta med att duscha i 8-12 timmar efter avslutad behandling.
Ingen fysisk träning samma dag efter behandlingen.
Badda huden torr när du duschat, skrubba inte med handduken.
Var noga med att smörja huden så håller färgen längre. Dock tidigast efter första duschen!