Fransstylist sökes!

Nu söker vi på Crew Sthlm en proffsig fransstylist som är utbildad i både singelfransar och volymfransar. En av våra fransstylister väljer att fokusera helt på sin frisörverksamhet från och med nu. Därför finns nu ett unikt tillfälle att ta över behandlingsplatsen i salongen och samtidigt ta över en bra kundkrets!

Är du noggrann, positiv, framåt, social och sätter kunden i fokus är du den fransstylist vi söker. Du måste inneha F-skattsedel och vara utbildad i både singel- och volymfransar. I hyran på 4500 kr av behandlingsplats ingår: Överlåtelse av kundkrets, el, bredband, telefon, kassa, kortterminal, kaffe/te, plats på vår onlinebokning och städning. Hyran är momsfri.

Om Crew Sthlm
Salongen öppnade i nyrenoverade lokaler vid Fridhemsplan i november 2015. Då blev vi en modern skönhetssalong som utför allt från hår, naglar, fransförlängning, spraytan till botox och fillers. Vi är ett ungt och hungrigt gäng som vill erbjuda våra kunder det bästa och det senaste inom trender.

Ansök
Är du intresserad? Skicka gärna ditt cv. Har du några frågor, maila eller ring oss oss på: crewsthlm@gmail.com 08-22 41 51 så bokar vi ett personligt möte så du får träffa oss på salongen.

Hälsningar Sofia, Amalia, Malin, Lejla och Linda