N A G E L   T E K N O L O G   O C H   F R I S Ö R    sökes!

Nu söker vi på Crew Sthlm en utbildad nagelteknolog. Då vår tidigare kollega precis slutat finns det en bra kundkrets men som borde tas över snarast. 

Är du noggrann, positiv, framåt, social och sätter kunden i fokus är du den nagelteknologen vi söker. Du måste inneha F-skattsedel. I hyran på 5000 kr av behandlingsplats ingår: Överlåtelse av kundkrets, el, bredband, telefon, kassa, kortterminal, kaffe/te, plats på vår onlinebokning och städning. Hyran är momsfri.

Vi söker även en frisör omgånede, då två av våra kollegor går på mammaledigthet. Så kunder finns! För mer info, ring Amalia 073 636 80 38

Om Crew Sthlm

Salongen öppnade i nyrenoverade lokaler vid Fridhemsplan i november 2015. Då blev vi en modern skönhetssalong som utför allt från hår, fransförlängning och spraytan. Vi är ett ungt och hungrigt gäng som vill erbjuda våra kunder det bästa och det senaste inom trender.

Ansök
Är du intresserad? Har du några frågor, ring oss oss på: 08-22 41 51 så bokar vi ett personligt möte så du får träffa oss på salongen.

Hälsningar Amalia, Helana, Evgenia, Malin och Lole